ForsidenKalenderOppskrifterLinkerDokumenterBilder
(Innlegg i Bloggen legges inn fortløpende. Så er det et innlegg du ikke finner, søk etter det litt lenger nede på høyre side).

Hva med litt tatsoi,mizuna eller greenwave til middag?

(Nye asiatiske salater)

Øverland Andelslandbruk har dyrket frem noen flotte asiatiske salater, litt ukjente for oss nordboere. Jeg har ikke brukt noen av disse tidligere, her er noe av det jeg fant om TATSOI, MIZUNA og GREENWAVE på nettet. En oppdatering kommer når jeg får tatt en tur i åkeren og tatt en nærmere titt og smak på asiatene.

TATSOI

TATSOI: – er mild på smak og kan kokes, stekes og wokes. Tatsoi kan tilberedes på samme måte som Bok Choy og Pak Choy.

KILDER:

MIZUNA

MIZUNA: Pikant med en mild smak av sennep og kan brukes rå, kokes og wokes. Utseende ligner på namenia.

KILDER:

GREENWAVE

GREENWAVE: Pikant smak av sennep. Kan brukes rå i salater for å piffe opp smaken. Det mest vanlige er å varmebehandle greenwave salaten. Den mister da litt av den «litt intense» og pikante smaken. Du får likevel en flott og smaksrik salat som forsatt har litt sting i seg.

KILDER:

Vist 382 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder