ForsidenKalenderOppskrifterLinkerDokumenterBilder
(Innlegg i Bloggen legges inn fortløpende. Så er det et innlegg du ikke finner, søk etter det litt lenger nede på høyre side).

Grønnkål på asiatisk vis

Grønnkål på asiatisk vis

Bruk grønnkål og gi den litt snert med ingredienser fra det asiatiske kjøkken.

DETTE TRENGER DU:

  • 1 ss vegetbilsk olje
  • 1-2 hvitløksfedd
  • 200 gram med grønnkål
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss østerssaus

SLIK GJØR DU:

  1. Varm oljen i en wok ha i finkuttet hvitøk og surr i none sekunder. Hell i grønnkål og bland godt slik at oljen dekker kålen.
  2. Hell over 1 dl kokende vann og la det surr i 7 minutter
  3. Bland inn soyasaus og østerssaus.

kilde: BBCgoodfood.com

Vist 508 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder