ForsidenKalenderOppskrifterLinkerDokumenterBilder
(Innlegg i Bloggen legges inn fortløpende. Så er det et innlegg du ikke finner, søk etter det litt lenger nede på høyre side).

Omvisninger på ØverlandSiden vi er så innovative og spennende (hihi..) får vi mange forespørsler om omvisninger gjennom sesongen. Siden vår visjon om andelslandbruk inkluderer å bidra til mer av denne måten å dyrke og omsette på, ønsker vi å ta imot de som vil komme til oss. Samtidig er vi litt redd for å bruke andelshavernes penger til dette, ved at de som har lønn hos oss bruker tid til omvisninger. Vi vil heller ikke at man skal ha god råd for å få komme til oss.

Vi vil prøve dette: De som ønsker en omvisning, får tilbud om omvisning av gartner eller daglig leder til kr 400,- pr time, eller en gratis omvisning av en frivillig andelshaver. Da tror vi at vi dekker de fleste behov uten at regningen havner på feil sted.

Til dette trenger vi en liste av frivillige andelshavere vi kan spørre når vi får forespørsler. Det er ikke bindende, finner vi ingen frivillig som kan den forespurte dagen, må de endre dag. Men hvis du vil være med på å vise frem det vi driver med på Øverland, fortelle om hvordan du opplever andelslandbruk og hvorfor du deltar, vil vi gjerne ha deg på denne listen. De som ønsker detaljert informasjon om dyrking eller om administrasjon/økonomi vil vi anbefale å betale for omvisning. Så du bidrar med det du kan.

Er dette noe du vil være med på, sender du en mail til meg på overlandel@andelslandbruk.no

Vist 297 ganger. Følges av 1 person.

Nye bilder